Ne mora to biti cijela soba, ali svaka žena želi imati doma mjesto, gdje se može posvetiti svojoj ljepoti. Beauty kutak si možete posližiti i iz proizvoda na www.bestent.sk i tako dobiti oazu mira, gdje ćete se usredotočiti samo na sebe. Što će vam za to trebati? Da vidimo zajedno.

Ako namještate dom, renovirate ili jednostavno želite promjenu, ne smijete zaboraviti mjesto gdje se možete potpuno opustiti. Poigrajte se sa šminkom, priuštite si novi lak za nokte ili se pobrinite za svoju kožu. Vaš beauty kutak trebao bi imati:

Toaletni stolić

Romantičan, točno prema vašim željama i istovremeno lako dostupnan. Ako već duže sanjate o lijepom bijelom toaletnom stoliću, odaberite onaj koji će vam najviše odgovarati - po veličini i boji. Veliko ogledalo, dovoljno prostora za odlaganje i prekrasan dizajn stolića savršeno će nadopuniti svaku sobu.

Razmazite se prekrasnim svjetlom

Kako ne biste morali staviti stol samo u blizinu izvora prirodne svjetlosti ili riskirati nedostatak svjetlosti prilikom nanošenja šminke, priuštite si dodatnu dozu svjetlosti u obliku LED lanca. Žarulje možete rasporediti prema svojim potrebama i ukrasiti njima ogledalo na toaletnom stoliću ili u kupaonici.

Prekrasni nokti = mirna duša

Tijekom dana morate riješiti stotine zahtjeva, pobrinuti se za kupovinu, dom, obitelj i desetke drugih "sitnica". Ali ako nađete neko vrijeme, svijet će se na neko vrijeme zaustaviti i usporiti. Pokušajte dodati UV lampu za nokte i visokokvalitetnu brusilicu u svoj beauty kutak, kako bi vam pomogli oblikovati i prilagoditi nokte.

Elegantna polica ili elegantna komoda?

Ako volite šminkanje poput nas, znate kako je teško držati kolekciju svih paleta, olovaka, kozmetike i kistova za make-up u redu, posebno u jednoj ladici. Stoga dodajte u svoj beauty kutak elegantnu policu ili komodu, gdje možete sakriti ili prikazati svoje omiljene komade. Ne zaboravite na udobnu stolicu luksuznog dizajna. Na primjer s ugodnom baršunastom površinom. Osim toga, ako u svoj prostor dodate stvari koje volite, vaša će oaza biti uistinu savršena.

Ugodno opremanje :)