Kutija za pse trebala bi biti jedna od prvih stvari koje kupite prije nego što preuzmete odgovornost za novog psa. Iako se vlasnici često boje sanduka jer nalikuju klijentu, to je prirodno okruženje koje oponaša osjećaj jazbine.

Sanduk funkcionira kao modernizirana verzija jazbine, pružajući vašem ljubimcu privatni prostor. Također može biti korisno jer ubrzava proces provale, obeshrabruje destruktivno žvakanje i pomaže pri putovanjima.

Postoji niz varijabli koje biste trebali uzeti u obzir pri odabiru sanduka za pse. Neki aspekti koje treba razmotriti prije kupnje sanduka su materijali, veličina i sigurnost.

Materijal kutije

Plastični kutije za pse obično su izrađeni od izdržljivog polikomunta s vratima od kromiranog čelika. Ključne značajke uključuju ventilirane bočne stranice i vodootporno dno. Nude privatnost i također su odobreni za putovanje avionom.

Putni sanduci za pse pružaju izvrsnu snagu i izdržljivost. Odlikuju se izdržljivom konstrukcijom i idealni su za letenje ili vožnju sa psom, a često se koriste i za obuku.

Žičane kutije za pse pružaju maksimalnu ventilaciju, sigurnost i prenosivost. Neki se sklapaju na prikladnu veličinu za jednostavno spremanje. Ovi sanduci se također lako čiste zahvaljujući maksimalnom otvorenom prostoru.

Veličina kutije za psa

Kutije za pse dolaze u različitim veličinama. Visina i duljina psa odredit će točnu veličinu; idealna veličina trebala bi vašem psu omogućiti da ustane bez spuštanja glave ispod ramena i da legne ili se protegne cijelim tijelom bez grčeva.

Važno je držati veličinu donekle restriktivnom jer će psi prirodno više voljeti čistoću; ako je sanduk prevelik, pas može obaviti nuždu u jednom kutu, a zatim otići spavati u drugom kutu.

Ne samo da kutija štiti vaš namještaj od znatiželjnog ili destruktivnog psića dok ste odsutni, on također štiti vašeg psića od potencijalno opasnih situacija kada ne možete biti tamo i nadzirati ga. Baš kao i dječja autosjedalica, kutija za pse mora biti pravilno osigurana prije bilo kakvog putovanja.

SAVJET: U nekim slučajevima, prostirka je dovoljna za vaša putovanja automobilom.

Brze informacije
Sklopivi kavez 108x70x77cm - XLSklopivi kavez 108x70x77cm - XL

Sklopivi kavez 108x70x77cm - XL

Nije na zalihi
93,23 €
74,58 € bez PDV-a
Sklopivi kavez je idealan za udoban i siguran prijevoz vaših većih kućnih ljubimaca. Veličina XL.