Savršena zabava i opuštanje u jednom - na ljuljački! Odaberite ljuljačku za svoj vrt, balkon ili terasu koja će osim što će izgledati oduševiti i zabaviti cijelu obitelj.

Za vrt su prikladne vrtne ljuljačke čvrste konstrukcije, izrađene od vodootpornog materijala i s praktičnom nadstrešnicom protiv sunca. Zahvaljujući svojoj konstrukciji mogu izdržati nepovoljne vremenske uvjete.

Za vrt su izvrsne i viseće vrtne stolice u kojima možete mirno čitati omiljenu knjigu ili uživati ​​u osvježavajućem piću. Zahvaljujući prekrasnom dizajnu, upotpunjuju karakter vašeg vrta.

Za najmlađe su prikladne dječje ljuljačke koje imaju sigurnu konstrukciju, udobne jastuke i potpore za leđa i noge. Vaša će djeca uživati ​​u puno zabave i sve to sigurno.

Za stariju djecu ili za vas izvrstan su izbor ljuljačke rodino gnijezdo. Imaju nosivost do 100 kg, lako ih možete pričvrstiti gotovo svugdje i s njima se dobro zabaviti.

Viseća mreža pomoći će vam da se opustite u sjeni drveća. Odaberite šarenu mrežu ili mrežu s plažnim dizajnom i uživajte u slobodnom vremenu.

Brze informacije
Viseća fotelja za ljuljanje GREY MinimisViseća fotelja za ljuljanje GREY Minimis

Viseća fotelja za ljuljanje GREY Minimis

Nije na zalihi
31,15 €
24,92 € bez PDV-a
Moderna, lijepa i udobna viseća fotelja za ljuljanje će vam osigurati nezaboravno opuštanje. Siva viseća fotelja biti će moderni i…