Podignite održavanje svoje opreme na novu razinu uz naše ekstraktore i drenaže ulja. Ova kategorija spremna je ispuniti vaše zahtjeve i očekivanja, bilo da ste profesionalni mehaničar ili kućni majstor koji nastoji održati svoje vozilo u najboljem mogućem stanju.

Klasična izmjena ulja je dugotrajna za ispuštanje, sipanje, a da ne govorimo o slučajevima kada uspijete proliti ulje. Ekstraktori i drenaže ulja dizajnirani su kako bi vam olakšali rad, učinili vaše vrijeme učinkovitijim i uštedjeli mnogo problema. Zamjenu ulja prepustite usisavaču, dobit ćete profesionalno izmijenjeno ulje bez truda i brige. Rade na pneumatskom principu, tako da ne zahtijevaju pristup električnoj energiji. Normalna izmjena ulja ne uklanja sve ostatke ulja u motoru, ali ovi uređaji omogućuju vrlo temeljito čišćenje cijelog uljnog sustava, uljne komore, distribucijskih vodova ili cijevi u pogonskoj jedinici.

Prednost usisavača je brzina manevriranja, većina ima kotačiće i ručku, podešavanje visine posude za pravilno postavljanje ispod motora i mjenjača. Visoka učinkovitost usisavanja ulja iz motora ubrzava servisiranje vozila, što je posebno važno tijekom intenzivnog rada. Usisni spremnik se također može koristiti kao prostor za skladištenje izvađenog ulja. S kapacitetom od 30 do 80 litara možete spremiti mnogo ulja.

Asortiman pneumatskih ekstraktora ulja dopunili smo klasičnim ručnim ekstraktorima, rotacijskim pumpama i pumpama, tako da svatko može odabrati prema svojim potrebama.

Vjerujemo da naši kupci zaslužuju kvalitetu koja se isplati i zato smo za vas pripremili samo najbolje ekstraktore i cjedilice ulja po pristupačnim cijenama.

Brze informacije
Ručna pumpa 500 ml V86336

Ručna pumpa 500 ml V86336

Čekamo
12,40 €
9,92 € bez PDV-a
Ručna aspirator/pumpa zapremine 500 ml namijenjena za usisavanje i ubrizgavanje ulja i tekućina na teško dostupna mjesta. Sigurno…
Brze informacije
Sabirnik ulja Redats D-150 80LSabirnik ulja Redats D-150 80L

Sabirnik ulja Redats D-150 80L

<p>Broj zvijezdica je</p> 5 iz 5
Čekamo
192,71 €
154,17 € bez PDV-a
Služi za usisavanje ulja i drugih tekućina iz vozila. Zbog svojih dimenzija i kretanja, lako se s njim rukuje.