Autodijagnostika je jednostavan način čitanja podataka iz upravljačke jedinice i pronalaženja kvara u vozilu. Bez obzira je li kontrolno svjetlo uključeno ili ne, autodijagnostika čita informacije i identificira problem. U ponudi ćete naći ODB2 čitače kodova grešaka i kompletnu dijagnostiku za profesionalne servise i za one koji sve popravljaju u svojoj garaži. Odaberite iz naše ponude profesionalnih autodijagnostika marke LAUNCH za automobile i teretna vozila. Niste sigurni koja je autogijagnostika prava za vas? Odgovorili smo na najčešća pitanja naših kupaca, što Vam može pomoći pri odabiru.

Brze informacije To najbolje od Foxigy proizvoda
Autodijagnostika OBD II MS310 FoxigyAutodijagnostika OBD II MS310 Foxigy

Autodijagnostika OBD II MS310 Foxigy

<p>Broj zvijezdica je</p> 5 iz 5
Čekamo
38,44 €
30,75 € bez PDV-a
Praktični i višenamjenski OBD2 od Foxigy namjenjen za čitanje kodova grešaka s više od 20 OBDII funkcija s Plug and Play sustavom.

Koju dijagnostiku koristiti za osobna vozila?

Koju dijagnostiku koristiti za osobna vozila?

Danas je svaki automobil opremljen elektroničkom upravljačkom jedinicom. Upravljačka jedinica je mozak cijelog automobila koji je zadužen za rad motora, očitavanje vrijednosti i signala te bilježenje raznih podataka koji su važni za besprijekoran rad vašeg automobila. Ako dođe do greške u nekom od sustava, automobil će vam često pokazati svjetlo upozorenja na putnom računalu. Ako vam putno računalo ne kaže o kojoj se grešci radi, morate pribjeći autodijagnostici.